AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun kesilmesini görmek

Kahve falında boyun kesilmesini görmek

Kahve falında boyun kesilmesini görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yol alacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yeni mallara kavuşacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında boyun kesilmesini gördüyseniz:

  • İşte kollektif değerleri ön plana almanız gerekecek.

Kahve falında boyun kesildiğini görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyun kesilmesi görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyun kesilmesini görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boyun eti görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının boyunun uzadığını görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, az maliyetle ticarete atılacağına yorulur.

Kahve falında boyunun ölçüldüğünü görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında başkasının boyunu kısa görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, iyi geçim halinde kalacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzadığını görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir