AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun atkısı takmak

Kahve falında boyun atkısı takmak

Kahve falında boyun atkısı takmak elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, bol bol hayır duası alınacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, mal ve para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında boyun atkısı takmak gördüyseniz:

  • Çabalarınızın takdir edildiğini göreceksinizdir.

Kahve falında boyun atkısı takmak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, sorunlarını çözebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyun atkısı görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, refah düzeyinin artacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı atkı takmak amacına nail olacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah atkı takmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna atkı takmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri atkı görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz atkı görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, tövbe etmeden vefata işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil atkı görmek işlerinden feragat edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir