AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun uzaması görmek

Kahve falında boyun uzaması görmek

Kahve falında boyun uzaması görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, paraya ve mala kavuşacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Kahve falında boyun uzaması gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin yaptıklarını yakınen takip etmelisiniz.

Kahve falında çocuğunun boyunun uzamasını görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına yorulur.

Kahve falında boyunun uzamasını görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa işaret eder.

Kahve falında boyunun uzaması görmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin boyunu uzamış görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında boyun uzaması görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boyun uzamasını görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine alamet eder.

Kahve falında boyunu uzamış görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçının uzamasını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir