AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek terfi alamayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, ondan kazanç elde edeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını gördüyseniz:

  • Yaşam kalitenizi arttırmak, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmek istiyorsunuz.

Kahve falında boyunun kısaldığını görmek birlikteliğe başlayacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek şerefli bir hayat süreceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında boyun kısaldığını görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının boyunun kısaldığını görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin boyunun kısaldığını görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin boyunun kısaldığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının boyunun kısaldığını görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının boyunun kısaldığını görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, gidilecek yönün belirleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir