AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun kıllı görmek

Kahve falında boyun kıllı görmek

Kahve falında boyun kıllı görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, yiyip içeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine delalettir.

Kahve falında boyun kıllı gördüyseniz:

  • Kişisel sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında boyunda kıl çıktığını görmek hayırlı haberler alınacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında boyun kıllı görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında boyunda kıl görmek keyifli olacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında biri tarafından boyundan öpülmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Kahve falında boyundan iğne vurulmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Kahve falında boyunbağı görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyun kesildiğini görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında eşinin boyunun kısaldığını görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir