AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunu uzun görmek

Kahve falında boyunu uzun görmek

Kahve falında boyunu uzun görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, genç kimselere eğitim vereceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, adının yayılacağına, duygularını açığa vuracağına tabir olunur.

Kahve falında boyunu uzun gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda da önemli bir hareketlilik gözleniyor.

Kahve falında boyunun çok uzun olduğunu görmek uygulayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyunu uzun görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalettir.

Kahve falında ölünün boyunu uzun görmek çok büyük adımlar atılacağına, en küçük sorunda parlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu uzun görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin boyunu uzun görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu çok uzun görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının boyunu uzun görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun boyun görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kafasına göre birini bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir