AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş zincir kolye görmek

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine delalettir.

Kahve falında gümüş zincir kolye gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş zincir bulmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kolye zinciri görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın kolye zinciri görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına alamet eder.

Kahve falında zincir kolye takmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına işarettir.

Kahve falında altın zincir kolye görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir