AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun kırılmak

Kahve falında boyun kırılmak

Kahve falında boyun kırılmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boyun kırılmak gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Kahve falında boyun kırılması görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında boyun kırılmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boyunu uzun görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boyunun ölçüldüğünü görmek emeklerinin karşılığını alacağına, bilincin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyun sıkmak aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boyunu kısa görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında boyun kesildiğini görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boyun zinciri görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir