Kahve falında boyun sıkmak

Kahve falında boyun sıkmak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işsiz kalmaya, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boyun sıkmak gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler değişimi tetikliyor.

Kahve falında boyun sıkmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında boyun kesmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında boyunbağı görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında boyun eti görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında boyunun çok uzun olduğunu görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanın boyunun uzadığını görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boyunu ölçtürmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyunda sivilce görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir