AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyunun ölçüldüğünü görmek

Kahve falında boyunun ölçüldüğünü görmek

Kahve falında boyunun ölçüldüğünü görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında boyunun ölçüldüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında boyunun ölçüldüğünü görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında boyunun ölçülmesini görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına delalet eder.

Kahve falında beden ölçüsü almak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik ölçüsü vermek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölçü görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Kahve falında biriyle boy ölçüşmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulur.

Kahve falında ölçü aldırmak her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, çalıştığı yerde amir olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terziye ölçü vermek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir