AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyun kesilmesi görmek

Kahve falında boyun kesilmesi görmek

Kahve falında boyun kesilmesi görmek işlerinin artacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyun kesilmesi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere yardım etmek isteyebilir ya da keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Kahve falında boyun kesilmesini görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyun kesilmesi görmek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boyun kesildiğini görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin boyunun kısaldığını görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hayatını yoluna koymaya yorulmaktadır.

Kahve falında boyunda morarma görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına inanılır.

Kahve falında boyun eğmek şöhretli biri olunacağına, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında boyundan vurulmak kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin boyunu uzun görmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir