AnaSayfa / Genel / Kahve falında boyu küçülmek

Kahve falında boyu küçülmek

Kahve falında boyu küçülmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boyu küçülmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında boyu küçülmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının küçüldüğünü görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü görmek bir uzmana başvurulacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının küçüldüğünü görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet eder.

Kahve falında burnun küçüldüğünü görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında bir insanın küçüldüğünü görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş küçüldüğünü görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında boyunun küçüldüğünü görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir