AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında arkadaşının küçüldüğünü görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gözlerin küçüldüğünü görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, başarılı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerinin küçüldüğünü görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin küçüldüğünü görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kızının küçüldüğünü görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun küçüldüğünü görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın küçüldüğünü görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanın küçüldüğünü görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir