AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunun kırıldığını görmek

Kahve falında boynunun kırıldığını görmek

Kahve falında boynunun kırıldığını görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, asla harama bulaşmayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında boynunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Kahve falında birinin boynunun kırıldığını görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalet eder.

Kahve falında boynunun kırıldığını görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında boynun kırıldığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında boynunda altın kolye görmek uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkesten uzun boylu olmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere tabir olunur.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna ip geçirmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir