AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynun kırıldığını görmek

Kahve falında boynun kırıldığını görmek

Kahve falında boynun kırıldığını görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, aydınlık bir yola çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynun kırıldığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Kahve falında birinin boynunun kırıldığını görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynun kırıldığını görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunun kırıldığını görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kısmetlerinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı boynunda görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün boynuna sarılmak ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalettir.

Kahve falında boynunda ip görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun birinin boynuna sarılmak borçlarınızın canınızı sıkacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına inanılır.

Kahve falında boynuna kolye takmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir