AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek uğranılan zararın paylaşılacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Aşırı tutumlar size zarar verebilir.

Kahve falında sevgiliyi boynundan öpmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin boynundan öpmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi boynundan öpmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin boynundan öpmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boynunu öpmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında boynundan öpmek kazalardan ve belalardan korunacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin boynunu öpmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını boynundan öpmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir