AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesten uzun boylu olmak

Kahve falında herkesten uzun boylu olmak

Kahve falında herkesten uzun boylu olmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, işlerin de hafifleyeceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkesten uzun boylu olmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır üzerinde hararetli konuşmalar yapılan konularda, elinizden geldiği kadar adil olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında herkesten uzun boylu olmak ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında herkesi hasta görmek yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında herkesin elini öpmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında herkesi ağlarken görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında herkesin oynadığını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında herkesle küsmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin içinde büyük abdest yapmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında herkesi öpmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir