AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna kolye takıldığını görmek

Kahve falında boynuna kolye takıldığını görmek

Kahve falında boynuna kolye takıldığını görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna kolye takıldığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirirseniz pişman olmayacaksınız.

Kahve falında boynuna kolye takıldığını görmek maddi açıdan rahata erileceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna altın takıldığını görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında kolye takıldığını görmek rızkında ve malından olacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye takıldığını görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek boynunda kolye görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında boynuna kolye takmak kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında boynundaki kolyenin koptuğunu görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir