AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda zincir görmek

Kahve falında boynunda zincir görmek

Kahve falında boynunda zincir görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, maddi olanaklarının artacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynunda zincir gördüyseniz:

  • Estetik, artistik konular, yaratıcılık gerektiren işler ön planda olabilir.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek rahat bir hayata sahip olacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynunda altın zincir görmek kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunda zincir görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına delalettir.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna zincir takmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında zincirle dövülmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir