AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işarettir.

Kahve falında boynunda gümüş zincir gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zamanda çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boynunda gümüş zincir görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş kolye zinciri görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında gümüş zincir bulmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, geçim derdi çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna zincir takmak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek özgüveninin artacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir