AnaSayfa / Genel / Kahve falında zincirle dövülmek

Kahve falında zincirle dövülmek

Kahve falında zincirle dövülmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında zincirle dövülmek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler ön plana çıkabilir.

Kahve falında zincir toplamak anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında altın zincir koparmak beklentilerin gerçekleşeceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında siyah zincir görmek dertlerinin artacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kopuk zincir görmek mevki makam sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş zincir kolye görmek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kırık zincir görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işarettir.

Kahve falında zincirli kapı görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir