AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda şişlik görmek

Kahve falında boynunda şişlik görmek

Kahve falında boynunda şişlik görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok üzüntü yaşayacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynunda şişlik gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında boynunda şişlik görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şiş göbek görmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi balon şişirmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağın şişmesini görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında eli şiş görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin karnını şiş görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında et şiş görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında şişte et görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir