AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi balon şişirmek

Kahve falında mavi balon şişirmek

Kahve falında mavi balon şişirmek hayata karşı bakışının değişeceğine, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi balon şişirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara bakmadan ya da sorular sormadan harekete geçmek veya tavır almak sorunları büyütebilir.

Kahve falında mavi balon şişirmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında balon şişiren birini görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, darlığa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında balon şişirmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında şişme balon görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında şişirilmemiş balon görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş balon görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında şişmemiş balon görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir