AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli şiş görmek

Kahve falında eli şiş görmek

Kahve falında eli şiş görmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine yorulur.

Kahve falında eli şiş gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Kahve falında elinde şişlik görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında elini şişmiş görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elleri şiş görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında şişmiş el görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini şişmiş görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ellerinin şiştiğini görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında şiş el görmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir