AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişte et görmek

Kahve falında şişte et görmek

Kahve falında şişte et görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, hem itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişte et gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için başkalarından bağımsız davranmanız işinize yarayacak.Fakat diğer yandan etrafınızdaki insanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Kahve falında et şişi görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında şişte et görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında diş eti şişmesi görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında diş etinin şiştiğini görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet eder.

Kahve falında diş etinin şişmesini görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, ekmeğinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş etlerinin şiştiğini görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et şiş görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak delalet eder.

Kahve falında şiş et görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir