AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında leke görmek

Kahve falında sırtında leke görmek

Kahve falında sırtında leke görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında leke gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızı oluşturmalısınız.

Kahve falında sırtında kırmızı lekeler görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Kahve falında sırtında leke görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına yorulur.

Kahve falında sırtında siyah leke görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine inanılır.

Kahve falında sırtında lekeler görmek art niyetli kişilere uyacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtta leke görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi leke görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz elbisede leke görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir