AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu görmek

Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Kahve falında yüzünde leke görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde leke olduğunu görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüzü lekeli görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının yüzünde lekeler görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü lekeli kadın görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, maddi konuda zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü lekeli bebek görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde kahverengi lekeler görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir