AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna atkı takmak

Kahve falında boynuna atkı takmak

Kahve falında boynuna atkı takmak belki de hayatının aşkını bulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kudret sahibi olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında boynuna atkı takmak gördüyseniz:

  • Olumlu enerjiniz imajınızı güçlendirmenizi sağlamakla kalmayıp, şikayet etmek veya eleştirmek yerine, çözümler sunmanız nedeniyle herkesin olaylara daha olumlu bakmasını sağlayabilir.

Kahve falında boynuna atkı takmak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda atkı görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah atkı takmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyun atkısı takmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, başarıların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı atkı takmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü atkı görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz atkı görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek atkısı görmek alınganlıkların hasıl olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir