AnaSayfa / Genel / Kahve falında tesbihi boynuna asmak

Kahve falında tesbihi boynuna asmak

Kahve falında tesbihi boynuna asmak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yönlendireceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında tesbihi boynuna asmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirin.

Kahve falında tesbihi boynuna asmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tesbih asmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında boynuna kuran asmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı boynuna asmak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunda tesbih görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine yorulur.

Kahve falında tesbihi boynuna takmak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna tesbih takmak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında perde yıkayıp asmak işlerinin de bir düzene oturacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir