AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda şal görmek

Kahve falında boynunda şal görmek

Kahve falında boynunda şal görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, önünü açacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında boynunda şal gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Kahve falında boynunda şal görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna şal takmak maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında gri şal görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına delalet eder.

Kahve falında yün şal görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şal görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulur.

Kahve falında lacivert şal görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil şal satın almak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe şal görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir