AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah şal takmak

Kahve falında siyah şal takmak

Kahve falında siyah şal takmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, gerginliğin biteceğine, engellerden kurtulacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah şal takmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında başına siyah şal takmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah şal takmak büyük bir karar verileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi şal takmak kalp kıracağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şal takmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil şal takmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynuna şal takmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başa şal takmak karanlığın biteceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına şal takmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir