AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor şal takmak

Kahve falında mor şal takmak

Kahve falında mor şal takmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, kötü düşmana, işlerini tek başına yöneteceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına işaret eder.

Kahve falında mor şal takmak gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Kahve falında mor şal takmak yeni mekânlara gireceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında mor şal örtmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında mor şal görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına siyah şal takmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet eder.

Kahve falında şal takmak asosyal bir insan haline geleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında siyah şal takmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına şal takmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boynuna şal takmak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir