AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna gerdanlık takmak

Kahve falında boynuna gerdanlık takmak

Kahve falında boynuna gerdanlık takmak gözyaşı dökeceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, saygınlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuna gerdanlık takmak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında boynuna gerdanlık takmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın gerdanlık takmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gerdanlık takmak doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş gerdanlık takmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında taşlı gerdanlık takmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı taşlı gerdanlık görmek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz gerdanlık görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir