AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda saat görmek

Kahve falında boynunda saat görmek

Kahve falında boynunda saat görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında boynunda saat gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boynunda saat görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna saat takmak ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının boynunda altın zincir görmek parasının ve malının çoğalacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun boylu adamlar görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında boynunda şişlik görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boynunun emildiğini görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın boynuna sarılmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına yorulur.

Kahve falında yol boyu yürümek çok büyük işler gerçekleştireceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir