AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kemer takmak

Kahve falında kırmızı kemer takmak

Kahve falında kırmızı kemer takmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, ona mutluluk getireceğine, herkesten ileriye gideceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kemer takmak gördüyseniz:

  • Uzaklara kaçma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kemer takmak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında arabada emniyet kemeri takmak yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kemer takmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kemer takmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında pembe kemer takmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında deri kemer takmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bele kemer takmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında beline altın kemer takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir