AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kemer takmak

Kahve falında yeşil kemer takmak

Kahve falında yeşil kemer takmak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kemer takmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Kahve falında yeşil kemer takmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kemer takmak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı kemer takmak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında pembe kemer takmak kazancının günden güne çok artacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine işarettir.

Kahve falında arabada emniyet kemeri takmak saydığı ve tanıdığı biri olacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna kemer takmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında süslü kemer takmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bele kemer takmak borçları varsa ödeyeceğine, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir