AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kemer takmak

Kahve falında mavi kemer takmak

Kahve falında mavi kemer takmak küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, oldukça büyük başarılara, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında mavi kemer takmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında mavi kemer takmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı kemer takmak planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında beline altın kemer takmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kemer takmak azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kemer takmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kemer takmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kemer takmak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, isteklerin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bele kemer takmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir