AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna altın takmak

Kahve falında boynuna altın takmak

Kahve falında boynuna altın takmak kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çevrenizden takdir görmeye, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında boynuna altın takmak gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Kahve falında boynuna altın takmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, icat yapacağına yorulur.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak daima önüne bakacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına yorulur.

Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuna kolye takmak insanlar arasında barışın sağlanacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına alamet eder.

Kahve falında boynuna cevşen takmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna gerdanlık takmak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına yorulur.

Kahve falında boynuna anahtar takmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir