AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak

Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak

Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak kalp kırıklığına neden olacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, hayırlı işlerde yer alacağına, yaşayacağı sıkıntılarda etrafındaki pek çok insanın anında yardımını göreceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe çeyrek altın takmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine çeyrek altın takmak atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında çeyrek takmak esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında çeyrek ve cumhuriyet altını görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolda çeyrek altın bulmak ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden çeyrek altın almak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın çeyrek görmek onlarla arasının açılacağına, dualarına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir