AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna cevşen takmak

Kahve falında boynuna cevşen takmak

Kahve falında boynuna cevşen takmak kendisine fazlaca kar getireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında boynuna cevşen takmak gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Kahve falında boynunda altin takmak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuna tesbih takmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına delalettir.

Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna saat takmak kudret ve destek olacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna anahtar takmak hayatınızın neşe dolacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işarettir.

Kahve falında boynuna inci takmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boynuna ip takmak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında boynuna altın takmak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, doyasıya sefasını süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir