AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin boynunda altın görmek

Kahve falında erkeğin boynunda altın görmek

Kahve falında erkeğin boynunda altın görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynunda altın gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Kahve falında erkeğin boynunda altın kolye görmek para sıkıntısı çekeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynunda altın görmek maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının boynunda altın gerdanlık görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine delalettir.

Kahve falında boynuna altın zincir takmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna altın takmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının boynunda altın görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında boynuna altın takıldığını görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadının boynunda altın görmek sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir