AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneş tutulduğunu görmek

Kahve falında güneş tutulduğunu görmek

Kahve falında güneş tutulduğunu görmek onlara doyasıya sarılacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yardım edeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Kahve falında güneş tutulduğunu gördüyseniz:

  • Hangisinin ne zaman uygulanacağınız süreç içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında güneş tutulduğunu görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, onların güvenini sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin tutulduğunu görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet eder.

Kahve falında esir tutulmak İslami olarak günahlarının artacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına inanılır.

Kahve falında elinin tutulduğunu görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tutsak tutulmak ayrılanların kavuşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taşa tutulmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil tutulmak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doluya tutulmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir