AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara boya görmek

Kahve falında duvara boya görmek

Kahve falında duvara boya görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvara boya gördüyseniz:

  • Hayatınız kazanma biçiminizde belli yöntemle değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kahve falında sarı boyalı duvar görmek küslüklerin biteceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara beyaz boya yapmak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvara boya yapmak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında boyanmış duvar görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı duvar boyası görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe duvar boyası görmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, işlerinde atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvara boya görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında duvar boyası görmek esenlik bulacağına, rahata ereceğine, atılan adımların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir