AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ağacı sökmek

Kahve falında zeytin ağacı sökmek

Kahve falında zeytin ağacı sökmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ağacı sökmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Kahve falında zeytin ağacı sökmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında ağacı kökünden sökmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç sökmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalet eder.

Kahve falında ağaç kökünden sökmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç kökü sökmek hak yiyeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gül ağacını sökmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağacı yerinden sökmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru ağaç sökmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir