AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük diş sökmek

Kahve falında çürük diş sökmek

Kahve falında çürük diş sökmek dertlerin yükünden kurtulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çürük diş sökmek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ilişki veya ortaklık harika bir şekile dönüşebilir.

Kahve falında çürük diş sökmek ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında birinin dişlerini sökmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işaret eder.

Kahve falında dişlerini sökmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işarettir.

Kahve falında alt diş sökmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine yorulur.

Kahve falında azı diş sökmek uzak bir yola gidileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işarettir.

Kahve falında dişlerinin sökmek iyi geçineceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan diş sökmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, hasta ve zor geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ön diş sökmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir