AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kalbini sökmek

Kahve falında birinin kalbini sökmek

Kahve falında birinin kalbini sökmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, sorunsuz geçeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kalbini sökmek gördüyseniz:

  • Farklı görüşleri olan kişilerin sizi yolunuzdan çevirmesine veya ilerlediğiniz alanda kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.

Kahve falında kalbini sökmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kalbini sökmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kalbini sökmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında kalbinin ağrıdığını görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek türlü musibetlere uğrayacağına, insanlarla bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini kalbinden bıçaklamak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında kalbi dışarda görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalbinin durduğunu görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir