AnaSayfa / Genel / Kahve falında yelek sökmek

Kahve falında yelek sökmek

Kahve falında yelek sökmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntısından kurtulacağına, başarısının yükseleceğine, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yelek sökmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Kahve falında yelek sökmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kürk yelek giymek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kürk yelek görmek ihanet göreceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yeleğini giymek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında erkek yeleği görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı yelek örmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında uzun yelek görmek maneviyata yöneleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına inanılır.

Kahve falında kürklü yelek görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, büyük işlere girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir