AnaSayfa / Genel / Kahve falında bot çalmak

Kahve falında bot çalmak

Kahve falında bot çalmak bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, dileklerinin de kabul olacağına, kazancını katbekat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında bot çalmak gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında bot çalmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına yorulur.

Kahve falında ayakta bot görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz bot görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, geçim kaygısı duymayacağına rivayet eder.

Kahve falında çizme bot almak neşe içinde olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bot ayakkabı kaybetmek fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak bot görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağa bot giymek hayallerin gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski bot giymek dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir