AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta bot görmek

Kahve falında ayakta bot görmek

Kahve falında ayakta bot görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, bir bebek sahibi olunacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta bot gördüyseniz:

  • Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor.

Kahve falında ayakta bot görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya rivayet eder.

Kahve falında hediye bot almak daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işaret eder.

Kahve falında çizme bot almak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına rivayet eder.

Kahve falında şişme bot görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında bot aldığını görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında uzun bot görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bot hediye etmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet eder.

Kahve falında askeri bot görmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir