AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme bot almak

Kahve falında çizme bot almak

Kahve falında çizme bot almak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında çizme bot almak gördüyseniz:

  • Ufukta romantizm var.

Kahve falında çizme yada bot görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çizme bot görmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çizme bot giymek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çizme bot almak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi bot giymek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kafasını toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bot satın almak aile bireyleri ile tartışacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında denizde botla gezmek altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir